Futbol

Elia'nın hedefi Serie A

15 Temmuz 2020 Çarşamba 12:51 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2020 Çarşamba 13:10

Medipol Başakşehir'in sol kanat oyuncusu Eljero Elia, kariyerini Serie A'da sürdürmeyi planlıyor.

Menajerinin bazı İtalyan kulüpleriyle görüştüğünü belirten tecrübeli futbolcu, "Serie A'da oynamak ve herkese yeteneklerimi göstermek istiyorum" dedi.

Medipol Başakşehirli Eljero Elia, İstanbul ekibine veda etmeye hazırlanıyor.

Turuncu lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hollandalı oyuncu, kariyerini Serie A'da sürdürmeyi planlıyor.

İtalyan basınını konuşan 33 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'den şampiyonluk yaşayarak ayrılmak istiyorum. Avrupa Ligi’nde de en iyisini yapmaya çalışacağız. Menajerim bazı İtalyan kulüpleriyle görüşüyor; ancak bu aşamada hiçbir şey söyleyemem” dedi.

Geçen sezonun sonunda Sampdoria ve Fiorentina ile anlaştığını paylaşan deneyimli oyuncu, Medipol Başakşehir'in yüksek bonservis ücreti istemesinden dolayı İtalya'ya transfer olamadığını söyledi.

2011 - 2012 sezonunda 1 yıl Juventus'ta forma giydiğini hatırlatan Elia, " O zaman çok gençtim yeteneklerimi tam olarak gösteremedim. Bu yüzden Serie A’ya dönmek ve herkese kendimi göstermek istiyorum" ifadesini kullandı.

Juventus kalecisi Buffon'u beraber oynadığı en güçlü file bekçisi olarak tanımlayan Elia, Buffon, Del Piero ve Pirlo ile aynı takımda oynamanın kendisi için bir onur olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Milan, Simon Kjaer ile sözleşme imzaladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz