Futbol

Falcao için Valencia devrede

23 Ağustos 2019 Cuma 17:25 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:01

Galatasaray taraftarları Falcao konusundaki meraklı bekleyişini sürdürürken, Avrupa basınından dikkat çekici haberler gelmeye devam ediyor.

İspanyol AS Gazetesi, Radamel Falcao ve Galatasaray arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve oyuncunun tekrar La Liga ekiplerinden Valencia'nın gündemine girdiğini yazdı. 

Haberde Falcao'nun her şey yolunda giderken, görüşmeleri sonlandırdığı dile getirildi.

Öte yandan Fransız Gazetesi L'Equipe, AS Gazetesi'nde yer alan haberin tersine, Kolombiyalı futbolcunun yönetimiyle Galatasaray için ikinci görüşmeyi yapacağını yazdı.

Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'un, "Falcao sözleşmesine saygı duymalı" açıklamasının ardından ise iplerin gerildiği belirtildi.

Falcao'nun Galatasaray ile anlaştığını ve takımdan gitmek istediğini teknik direktörü Leonardo Jardim'e de açıkladığı dile getirilirken, dünya yıldızı golcünün yönetimi ikna etmeye kararlı olduğu belirtildi.

Fransa Ligue 1'in resmi hesabı ise Leonardo Jardim'in basın toplantısından derleme yayınlarken, Falcao'nun Nimes maçında da kadroda olmayacağını belirtti.

Monaco menajeri Jardim; "Nimes maçında yok, çünkü sakatlığı sürüyor. Dün antrenmanda beraberdik, ayağında ağrıları var. Kendini iyi hissetseydi eminim bizimle birlikte sahada olurdu. Yüzde yüz bir profesyonel." açıklamasını yaptı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Napoli Lozano'yu kadrosuna kattı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz