Futbol

F.Bahçe'ye gelmek için can atıyor!

01 Ocak 2015 Perşembe 16:31 - Son Güncelleme 01 Ocak 2015 Perşembe 17:32

Eski Trabzonlu'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Arjantin'in Racing kulübüne transfer olan ve şu anda River Plate forması giyen Kolombiyalı golcü Teo lakablı Teofilo Gutierrez'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Güney Amerika'nın en prestijli gazetelerinden El Pais de Montevideo'nun tüm Amerika kıtasını kapsayan gazeteciler arasında düzenlediği ankette yılın en iyi futbolcusu seçilen Teo'nun menajerinin Fenerbahçe ile temasa geçtiği ve golcü futbolcunun Türkiye'ye tekrar geri gelerek sarı-lacivertli formayı giymek istediği ileri sürüldü.

Kolombiya'da yayınlanan RCN radyosundaki spor programına katılan spor yazarları Teofilo Gutiérrez'in artık Arjantin'de kalmak istemediğini Fenerbahçe forması altında tekrar Avrupa'ya gitmek istediğini belirtiler.

River Plate takımında hem Arjantin ligini hem de Güney Amerika Kupasını kazanarak 18 gol atan Teo'nun futbol hayatının en olgun dönemini yaşadığına dikkat çeken yazarlar bu futbolcunun Türkiye'yi ve Türk futbolunu yakından tanıdığından buraya hiç yabancılık çekmeyeceğini ifade ettiler. Kolombiya'nın en ünlü spor yorumcularından Oscar Restrepo'da Teo'nun Ocak ayında Fenerbahçe forması giymesi olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Golcü futbolcunun yakınlarından alınan bilgilerin bu transferi güçlendirdiğini vurgulayan Restrepo, ara transferde River Plate'nin bu golcüyü kaybedebileceğini hatırlattı.

DHA

Sıradaki Haber
Galatasaray'dan Cisse bombası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz