Futbol

Fenerbahçe'de hedef yerli kaleci

30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:21 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:38  |  Kaynak : TRT SPOR

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı planlayan Fenerbahçe, kadrosuna tecrübeli bir yerli kaleci katmayı hedefliyor. Listenin başında Sinan Bolat var. Hedefteki bir diğer isim ise Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran...

Fenerbahçe, yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmak istemiyor. Transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, Berke Özer’in ayrılmasıyla birlikte, Altay Bayındır ile rekabet edebilecek tecrübeli bir kaleciyi kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Geçtiğimiz devre arasında da Sinan Bolat’ı isteyen Fenerbahçe, Gent Kulübünün bonservis talebi nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Sezonun bitimiyle birlikte Bolat’ın sözleşmesi sona ererken, 33 yaşındaki kalecinin transferinde bu kez pürüz çıkması beklenmiyor.

Fenerbahçe'nin bir diğer alternatifi Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran. Sarı-lacivertlilerin, bir yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun şartlarını sorduğu öğrenildi.

Kararın netleşmesi halinde ise Başkan Ali Koç, Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner ile biraraya gelip transferi noktalamaya çalışacak. Fenerbahçe'de ayrıca 3’üncü kaleci olarak forma giyen Osman Ertuğrul Çetin’in, bu sezon da devam etmesi bekleniyor.

Diğer yandan gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan sarı lacivertliler, Altay Bayındır’a gelebilecek transfer tekliflerini kabul etmeme kararı aldı.

Bir yıl daha mukavelesi bulunan sarı lacivertli takım kaptanı ile yakın zamanda yeni bir sözleşme imzalanması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Cristiano Ronaldo'ya sürpriz talip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz