Futbol

Fenerbahçe'de iki ayrılık kapıda!

25 Mayıs 2018 Cuma 13:04 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2018 Cuma 13:10

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanması bekleniyor. Beklentilerin altında kalan Isla ve forma şansı bulmakta zorlanan Kameni'nin takımdan ayrılması gündemde.

Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması için kongre bekleniyor. Yeni gelecek yönetimle birlikte transfere hız vermesi beklenen sarı lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteğiyle sezon başında takıma kazandırılan Isla ve Kameni'nin takımdan ayrılması gündemde...

Uzun süredir Şener Özbayraklı'nın arkasında yedek bekleyen ve çoğu zaman yabancı sınırı nedeniyle kadroya giremeyen Isla'nın yeniden İtalya'ya dönmesi bekleniyor.

Daha önce çizmede Udinese, Juventus ve Cagliari formaları giyen Şilili oyuncu ile Genoa kulübünün ilgilendiği öğrenildi. İtalya basınında çıkan haberlere göre Udinese, Chievo Verona da tecrübeli sağ bek için girişimlerini sürdürüyor. 

Kaptan Volkan Demirel'in arkasında yedek bekleyen Carlos Kameni'nin de takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Daha fazla forma giymek istediğini belirten tecrübeli file bekçisi takımdan ayrılmak istiyor.

Sarı-lacivertli kulüpten aldığı iyi maaş ise Kamerunlu kalecinin kafasını karıştırıyor. Seçim sonrasında Volkan Demirel'in durumunun belli olmasının ardından yabancı bir kaleci daha alınırsa Kameni ile yollar ayrılacak. 

Sıradaki Haber
"Üç bölgeye transfer düşünüyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz