Futbol

Fenerbahçe'de Ozan Tufan belirsizliği!

31 Ocak 2018 Çarşamba 13:00 - Son Güncelleme 31 Ocak 2018 Çarşamba 13:07

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Crystal Palace’a kiralanmasında son anda pürüz çıktı. İngiliz ekibi, oyuncusu Bakary Sako'nun sakatlanmasının ardından milli futbolcunun transferinden vazgeçti. 22 yaşındaki futbolcunun takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor. 

Crystal Palace, Fenerbahçe'de kadroda dışı kalan Ozan Tufan'ın transferinden son anda vazgeçti.

Devre arasında Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Crystal Palace’a transfer olması bekleniyordu. Ancak İngiliz ekibinin Malili kanat oyuncusu Bakary Sako'nun dünkü West Ham United maçında sakatlanması tüm planları bozdu. 

Crystal Palace, Sako'nun sakatlığının ardından transfer rotasını o bölgeye çevirdi. Bu gelişmenin ardından Crystal Palace yetkilileri Ozan Tufan transferinden vazgeçti. 

Görüşmeleri tamamlamak için İngiltere'ye uçmaya hazırlanan Ozan Tufan'ın yaşanan bu gelişmelerin ardından havaalanından ayrıldığı öğrenildi. 

Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından milli futbolcuya İspanya'dan da teklifler gelmiş ama yine anlaşma sağlanamamıştı. 22 yaşındaki futbolcunun takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor. 

Sıradaki Haber
Chelsea, Roma'dan Palmieri'yi transfer etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz