Futbol

Fernandao'nun ardından 2 bomba daha!

27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:00 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:47

Fenerbahçe'nin Fernandao dışında iki yıldız isme daha yöneldiği bildiriliyor.

Yeni transfer dönemine daha girilmeden bu konuya ilişkin basında flaş iddialar yer almaya başladı. Bu iddialardan biri de Fenerbahçe ile ilgili...

Milliyet gazetesinin haberine göre Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao'nun bonservisini Atletico Paranaense takımından alan Fenerbahçe, iki bomba daha patlatıyor.

Yeni sezona bambaşka bir kadro ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe, Fernandao’nun bonservisini 4 milyon dolar karşılığında kulübü Atletico Paranaense’den aldı. Sarı-lacivertliler, Fernandao ile 3 yıllık anlaşma sağlarken Brezilyalı oyuncuya yıllık 1.7 milyon dolar ödeyecek...

Alvaro Dominguez

Takımda büyük bir revizyona gidecek olan yönetim, savunma bölgesi için de Alvaro Dominguez’i istiyor. Borussia Mönchengladbach forması giyen 26 yaşındaki İspanyol futbolcu bu sezon üç kulvarda toplam 34 maça çıktı.

İki sezon önce Atletico Madrid’ten transfer olan Dominguez’in mukavelesi 2017 yılında bitiyor. Sarı-lacivertlilerin bu futbolcu için Alman kulübüyle görüşmelere devam ettiği ifade edildi. İspanyol oyuncu aynı zamanda sol bekte de görev yapabiliyor.

Joel Campbell

Sarı-lacivertli kulübün hedefindeki bir diğer ismin ise Arsenal’in forveti Joel Campbell olduğu öğrenildi.

23 yaşındaki Kosta Rikalı oyuncu geçen sezon kiralık olarak gittiği İspanyol ekibi Villarreal’de sezonu 16 maçta 1 golle kapatmıştı.

(Kaynak: Milliyet)
 

Sıradaki Haber
Trabzonspor'dan 3 transfer birden!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz