Futbol

Frey: "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Elimden geleni yapacağım"

29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:54 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2018 Çarşamba 14:11

Fenerbahçe'nin yeni forvet oyuncusu Michael Frey, savaşçı bir karaktere sahip olduğunu belirterek, santrfor bölgesindeki rekabetten kaçınmayacağını söyledi. Frey, "Fenerbahçe çok büyük ve güzel bir kulüp. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da bilinen bir kulüp. Buraya geliş nedenim, mücadeleyi seviyor olmam. Uyandığım her gün elimden geleni yapıp, çok çalışacağım" dedi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde yeni transferler Diego Reyes ve Michael Frey basın önünde kendilerini Fenerbahçeli yapan sözleşmeleri imzaladı.

"Çok yönlü bir oyuncuyum"

Frey imza törenindeki konuşmasında, "Burada olmaktan çok mutluyum. Diğer santrforlar da çok yetenekli, kariyerlerine saygı duyduğum isimler. Onlardan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Geçen sene çok gol attım. Çok koşan, savaşan, takım için mücadele eden bir santrforum. Çok yönlü bir oyuncuyum. Çift ve tek santrfor oynadığım zaman oldu. Santrfor arkasında da görev yaptım. Hangi rolde oynayacağımın kararını hoca verecek" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe taraftarı inanılmaz"

Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlandığını sözlerine ekleyen 24 yaşındaki oyuncu, "Burada çok ateşli bir atmosfer var. Fenerbahçe taraftarı inanılmaz. Onlara karşı oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe çok güzel ve büyük bir kulüp. Avrupa'da da biliniyor. Buraya gelmemdeki en büyük sebep mücadeleyi seviyor olmam. Uyandığım her gün elimden geleni yapıp, çok çalışacağım. Hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu. 

"İki farklı kişiyim"

Frey, sahada çok mücadeleci ve heyecanlı bir kişiliği olduğunu belirterek, "İki farklı kişi olduğumu söyleyebilirim. Sahadaki Frey ve dışındaki Frey. Geçtiğimiz kupa maçındaki sevincime gelirsek, kupa çok önemliydi. UEFA'ya gitme hakkı kazanacaktık. O anki mutlulukla da bir sevinç yaptım evet sonrasında hocayla bazı problemler yaşadım ama geride kaldı. Buradaki taraftarı biliyorum. Hepsi çok ateşli ve onlara karşı oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Reyes: "Cocu, beni PSV'ye de istemişti"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz