Futbol

Galatasaray'dan Hekimoğlu Trabzon’a gitti

14 Ocak 2020 Salı 15:24 - Son Güncelleme 14 Ocak 2020 Salı 15:35

Galatasaray, 21 yaşındaki kalecisi Batuhan Şen’i 1.5 yıllığına TFF 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon’a kiraladı.

Hekimoğlu Trabzon’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz TFF süper lig ekiplerinden Galatasaray’ın kalecilerinden Batuhan Şen ile 1,5 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Kulüp binamızda yapılan imza töreninde Yönetim kurulu üyemiz Sami Karaman hazır bulundu."

"Hedefi olan bir takıma geldim"

Hekimoğlu Trabzon FK’ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Batuhan Şen, "Hedefi olan bir takıma geldim. Kamptan hazır geldim. Görev verilirse çıkıp görevimi yaparım. Yaşımın genç olması kimseyi düşündürmesin. Tecrübeli kaleciler ile çalıştım. İlk kez İstanbul dışına çıkıyorum. O ilin futbol şehri Trabzon olması benim içinde avantaj. Hedefi olan takıma geldiğim için ayrıca mutluyum” dedi.

Sami Karaman ise “Kalede müthiş bir rekabet oluştu. Bu rekabetin başarıya yansıyacağına inancımız tamdır. Galatasaray gibi hedefi olan, şampiyonluklar yaşamış, Süper Lig'in deneyimli takımından kaleci almak önemlidir. Batuhan’ın başarılı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Batuhan Şen kimdir?

3 Şubat 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Batuhan Şen, futbola Galatasaray’ın altyapısında başladı. 20 yaşındaki genç kaleci 1.94 boyunda. Milli takımın çeşitli yaş gruplarında yer aldı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Altay'da Kerim Avcı sesleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz