Futbol

Gareth Bale Premier Lig yolcusu

13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:14 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:18

Newcastle United'ın önümüzdeki sezonun sürpriz transferini yapmak için hazırlık yaptığı iddiaları güçleniyor. İspanyol basınına göre Suudi Arabistan'dan bir fon, İngiliz ekibini devralması halinde Gareth Bale'i transfer etmeye hazırlanıyor.

Newcastle United Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale'e bu yaz Premier Lig'e dönüş için bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bir süredir Madrid'de mutsuz olduğu konuşulan Gallerli futbolcunun transfer döneminde İspanyol ekibini terk etmesi bekleniyor.

İspanyol FourFourTwo sitesi 3 kulübün 30 yaşındaki futbolcu için öne çıktığını ancak bunlardan en şaşırtıcı kulübün 53 milyon poundluk teklifiyle Newcastle United olduğunu iddia etti.

Suudi Kamu Yatırım Fonu tarafından desteklenen bir şirketin İngiliz kulübünü satın alması halinde transfer için 300 milyon pound ayıracağı ve Bale'in listede ilk sırada olduğu gelen haberler arasında.

David Beckham'ın sahibi olduğu MLS kulübü Inter Miami ile Bale'in eski takımı Tottenham'ın da başarılı oyuncusunu evine döndürmek için çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Normal şartlarda rekabette olması zor olan Newcastle'ın ise olası Suudi yatırımlarıyla tüm planları değiştirebileceği belirtildi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Kingsley Coman için City de devrede
Yükleniyor lütfen bekleyiniz