Futbol

Gaziantep'te Mutlu Topçu dönemi

03 Temmuz 2015 Cuma 20:01 - Son Güncelleme 03 Temmuz 2015 Cuma 20:08

Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Topçu, Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan genç teknik adam, bugüne kadar başarılı olacağına inanmadığı hiçbir ortamda yer almadığını, Gaziantepspor yöneticileriyle yaptığı toplantı neticesinde de başarılı olacağına inanarak kente geldiğini söyledi.

Gaziantep'in büyük bir futbol şehri olduğunu, kulübün ise büyük bir camia olduğunu anlatan Topçu, ekibiyle beraber Gaziantepspor'da görev alacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Gaziantepspor'un geçen sene çok genç bir ekiple büyük işler başardığını belirterek, bu konuda dönemin teknik direktörü Okan Buruk'a teşekkür eden Mutlu Topçu, "Geçen sene lig 10. sırada tamamlandı. Ancak hedef daha yukarılar ve Gaziantepspor'u daha iyi yerlere getirebilmek. Genç ve dinamik iyi bir oyuncu yapımız var. İyi takviyelerle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Biraz sistem değişikliğine gideceğiz. Özellikle ofansif anlamda daha güçlü ve üretken bir kadro olmamız lazım" diye konuştu.

Topçu, Süper Lig'deki ilk teknik direktörlük görevine getirildiğinin hatırlatılması üzerine şunları kaydetti:

"Bugüne kadar başarılı olamayacağım veya istemediğim hiçbir işe girişmedim. Ben kendime güvendiğimi için bu işe soyundum. Burasının da bana en ideal yer olduğunu düşünüyorum. Bu kulüp, nasıl genç oyunculara önem veriyorsa genç hocalara da önem veriyor. Ben Gaziantepspor'un doğru yolda olduğuna inanıyorum, çünkü genç hocalar gelişime çok açık olurlar. Dolayısıyla kulüplerin genç hocalara ağırlık verdikçe daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Böyle köklü bir kulüpte bana şans verildiği için mutluyum ve bu kulüpte çok başarılı olacağımıza inanıyorum."

Teknik direktör Topçu, yardımcı antrenörlük görevlerini de Gökhan Geylani, Recep Atılgan ve Tahsin Tam'ın yürüteceğini sözlerine ekledi.

Konca: "4-5 transfer daha yapacağız"

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca da geçen yılın bu dönemlerinde 17 transferle yeni bir ekip kurup sezona başladıklarını ve zorlu geçen ligi iyi yerde tamamladıklarını belirtti.

Geçen sezon kadroda yer alan oyuncuların yeni dönemde daha tecrübeli olacağını ifade eden Konca, "Oyuncularımızın yanına 4 veya 5 transfer daha yapacağız. Bu transferlerin kimler olacağı yönünde hocamızla da fikir birliğine vardık. Düşündüğümüz 5 transferden dördüyle anlaşma aşamasına gelmiş durumdayız. Biriyle de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

Mutlu Topçu'nun Gaziantepspor'un yapısına en uygun isim olduğuna dikkati çeken Konca, "Mutlu hocamız Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam hocamızla şampiyonluklar yaşamış ekibin parçası. Ayrıca pek çok kulüpte de görev aldı. İnşallah Gaziantepsporumuza uzun yıllar hizmet verecekti" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Inter'de transfer şov devam ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz