Futbol

"Gelmeye hazırım"

04 Mayıs 2014 Pazar 11:28 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2014 Pazar 11:33

Cardozo: "Benfica izin verirse, Türkiye'de Trabzon forması giymeye hazırım"

Trabzonspor'un uzun süredir peşinden koştuğu Oscar Cardozo, Paraguay gazetesi La Nocian'a konuştu. Bordo-Mavililer'in bizzat yöneticisini göndererek, Benfica ile masaya oturmasının ardından Cardozo'nun da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Tecrübeli oyuncunun, "İnsanların bana olan güvenini önemsiyorum. Daha önce de Fenerbahçe beni istemişti ama o zamanın şartlarında gelme fırsatım olmamıştı. Türkiye hakkında yeterli derecede bilgiye sahibim. Kulübüm bu kez izin verirse, futbol hayatıma orada devam edeceğim. Ben artık yeni bir maceraya hazırım. Trabzon'da yeni bir sayfa açarım" dediği öğrenildi. 

'Temaslarımız sürüyor'

Kulübün Başkan yardımcısı Yakup Aslan da, Radyospor'a gelişmelerle ilgili bilgi verdi.Gelecek yıl güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirten Aslan, "Cardozo da görüştüğümüz oyunculardan biri. Daha önce de kendisiyle görüşmüştük. Eğer fiyatta anlaşırsak bu iş olur" ifadesini kullandı.

Cardozo dışında kariyerli bir kaç isimle daha temas halinde olduklarını belirten Aslan, "Önemli isimlerle temas halindeyiz. 1 ya da 2 golcü alacağız. Mağlup olduğumuz zaman eğlenen değil, yapımıza ve ruhumuza uygun oyuncuları kadroya katıp bu zihniyette olan futbolcularla birlikte olacağız" diye konuştu.

(Fanatik)

Sıradaki Haber
Beşiktaş’ta Diego bilmecesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz