Futbol

Godin'in talipleri artıyor

29 Mart 2020 Pazar 18:26 - Son Güncelleme 29 Mart 2020 Pazar 18:32

İngiliz kulüpleri, Diego Godin'in peşinde. Manchester United'ın ardından Tottenham da, 34 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için Inter'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Diego Godin, İngiliz kulüplerinin hayalini süslüyor. Manchester United'ın ardından Tottenham da 34 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Savunma hattından istediği verimi alamayan teknik direktör Jose Mourinho, Godin ile bu sorunu çözmenin peşinde. Lacivert beyazlılar, 29 maçta kalesinde 40 gol gördü.

Diğer yandan Tottenham, Harry Kane'in ayrılık ihtimaline karşı da arayışa geçti. Portekizli teknik adam, Real Madrid'in ısrarla istediği 26 yaşındaki golcü için Karim Benzema takasına sıcak bakıyor.

İki isim 2010 – 2013 sezonları arasında İspanyol kulübünde birlikte çalışmıştı. Fransız golcü bu süreçte 47 kez fileleri sarsmıştı.

Jose Mourinho'nun bir diğer hedefi ise Nemanja Matic. Takımında defansif yönü güçlü bir orta saha isteyen deneyimli çalıştırıcı, 31 yaşındaki futbolcu için Manchester United'ın kapısını çalacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Godin ManU'nun radarında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz