Futbol

G.Saray'ın yıldızına teklif yağıyor

16 Mayıs 2014 Cuma 07:24 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2014 Cuma 12:52

Avrupa'nın önemli takımlarından Burak Yılmaz'a transfer teklifleri geliyor.

Beşiktaş'la Süper Lig'in en değerli ikinciliği için yarışan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalarda bulunan Galatasaray yönetimi bir yandan da takımdaki yıldızlarına gelen teklifleri savuşturmaya çalışıyor. O tekliflerden sonuncusu İspanya'dan geldi.

İspanya'dan teklif!

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, İspanyol devi Valencia'nın gündeminde. İngiliz basınının iddiasına göre Galatasaray formasıyla geçen sezon ligde gol kralı olan ve Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atma başarısı gösteren oyuncu için İspanyollar ciddi bir teklifle sarı kırmızılıların kapısını çaldı.

İngilizler de peşinde

Footballdirectnews adlı interneti sitesinde çıkan habere göre Everton ve Tottenham'ın da yakından ilgilendiği oyuncu bu yaz transfer döneminin en gözde oyuncularından bir tanesi olacak. Tottenham'da Soldado, Everton'da Lukaku gibi isimlerin ayrılacak olmalarına değinen haberde iki takım için de Burak Yılmaz'ın en iyi alternatiflerden biri olduğuna diikat çekildi. Ayrıca Dortmund'dan ayrılan Lewandowski'ye de dikkat çekilen haberde Dortmund'un forvet adaylarından bir tanesi olarak da milli futbolcu Burak Yılmaz gösterildi.

Galatasaray bırakmak istemiyor

Özellikle yabancı sınırı ve Burak'ın göstermiş olduğu performans sebebiyle Galatasaray yönetiminin Burak'ı bırakmak istemediği aktarılıyor. Ayrıca oyuncuya yapılan tekliflerden haberdar olan Galatasaray yönetiminin Burak'a bu yüzden yeni sözleşme teklif ettiği ve golcü futbolcuyu takımda tutmak istediği belirtildi. 

(Eurosport)

Sıradaki Haber
Başkan seçilmeden transfer başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz