Futbol

Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması

22 Haziran 2022 Çarşamba 23:47 - Son Güncelleme 23 Haziran 2022 Perşembe 01:13  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan gelen Galatasaray açıklaması, sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı. İlerde G.Saray forması giymek istediğini söyleyen Çalhanoğlu, "Fatih Terim'i asla kırmam. Beni ikna edebilecek tek kişi Terim" dedi.

Hakan Çalhanoğlu, kariyerinin bir bölümünde Galatasaray forması giymek istediğini söyledi.

İtalya Serie A takımlarından İnter'de forma giyen milli futbolcu Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu.

"Beni ikna edebilecek tek kişi Fatih Hoca'dır"

İlerleyen süreçte Galatasaray'da oynamak istediğini dile getiren Çalhanoğlu, "Geçen sene kozları vardı. Çünkü bonservisim elimdeydi. Başkanlık değişimi oldu. Bu sene ve seneye zor. 2 yıllık sözleşmem var. Ama eğer Fatih Terim beni arayıp gel deseydi kesinlikle kıramam. Birisi beni Galatasaray’a gelmem için ikna edecekse bunu yapabilecek tek kişi Fatih Hoca’dır. Çünkü onun benim üzerimde emeği çoktur. Milli takıma çağıran, oynatan, zor zamanda yanımda olan, bana değer veren, futbolun dışında da bana sahip çıkan sevgili hocam. Bodrum’a gittiğimde de yanına uğrayacağım” diye konuştu.

"2 sene daha sözleşmem var ama taraftarlar sonrasında ümitlenebilirler"

Hakan Çalhanoğlu, "Çocukluğum Galatasaray’la kupa kazanmanın hayaliyle geçti. İnsan o formayı giymeyi hayal ediyorNe zaman, nasıl olur bilmem. 2 sene daha sözleşmem var ama taraftarlar sonrasında ümitlenebilirler. Kontratım bitmiş olacak" açıklamasında bulundu.

"Newcastle United'la ilgili haberlerden bilgim yok"

İngiliz basınında yer alan Newcastle United iddialarına da yanıt veren milli futbolcu, "Newcastle United'la ilgili haberlerden bilgim yok. Menajerim bana hiçbir söylemedi. İleride neler olur bilmiyorum. Şu anda bir şey söyleyemem. Ben 5 yıldır Milano'dayım. Oradan ayrılmayı düşünmüyorum. Benim evim orası. Şu anda hiçbir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

"Zlatan İbrahimovic ilgi çekmeye çalışıyor...En iyisi cevap vermemek"

Milli futbolcu, Milan'da birlikte forma giydiği İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'e şu sözlerle sitem etti.

Adam 40 yaşında, ben 40 yaşında olsam bunu yapmam. 18 yaşında değilsin ki. İlgi çekmeyi seviyor, şu an bunlarla yaşıyor zaten. Hiç katkısı yoktu bu sene, hiç oynamadı. Ama taraftarın ilgisini çekmek için her şeyi yapıyor. Benim hiç umrumda değil, hiç takmıyorum böyle şeyleri. Milan’da oynarken beni sürekli arayan, yemeğe çıkmak isteyen, birlikte motorsiklet kullanan kişinin bunu yapması doğru değil. Ben ona saygı duydum, o da bana karşı öyleydi. Kitabında da beni yazmış. Yazması gerekiyordu, yoksa kitabı boş olurdu. Ona cevap vermem, en iyisi cevap vermemektir.” 

Arda Güler yorumu: "Böyle bir yeteneği ilk defa görüyorum"

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler ile ilgili de konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Arda Güler, bana göre Türkiye'deki en yetenekli futbolcu. Böyle bir yeteneği ilk defa görüyorum. Birkaç kez telefonda konuştum. Avrupa'ya gelmesini söyledim ve Avrupa ona yakışıyor. O bizim için marka olacak...Uğurcan, Kerem ve Halil Dervişoğlu için de aynı şeyi düşünüyorum. Uğurcan için Avrupa’ya gelmesinin tam zamanı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Rıdvan’ın Almanya’da çok başarılı olacağına inanıyorum”

Çalhanoğlu, Eintracht Frankfurt'a transfer olması beklenen Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz hakkında ise “Rıdvan’la transferi hakkında konuştuk. Frankfurt’un yanında Torino’dan da bir teklif olduğunu söyledi. Hemen git dedim Torino’ya. Çünkü hem bize yakın hem de Torino iyi bir takım. Ama Rıdvan, Frankfurt’u tercih etti. Gelişimi için Frankfurt iyi bir tercih. Almanya Ligi gelişime açık, gençlere çok imkan veriyor. Orada Rıdvan’ın çok başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Ozan Kabak, Schalke 04'ten ayrılıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz