Futbol

''Holmen ve Webo'ya kapımız açık''

21 Haziran 2014 Cumartesi 15:09 - Son Güncelleme 21 Haziran 2014 Cumartesi 15:26

Saral: Samuel Holmen ve Pierre Webo'ya kapılarının açık olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir'in futbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi başkanı Mustafa Saral, teknik direktör Abdullah Avcı ile iki gün sonra yapacakları toplantının ardından transfer çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Saral, yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Hocamız Abdullah Avcı ile pazartesi günü bir toplantı yapacağız. Sonrasında çalışmalarımız şekillenecek. Basında bazı isimler yazılıyor. Semih Şentürk ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Hocamızın bize verdiği listede Semih'in ismi yok" dedi.

Mustafa Saral, kaleci, sol bek, stoper, orta saha ve santrfor transferi yapmayı planladıklarını anlatarak, "Yabancı bir orta saha oyuncusu transfer edeceğiz. Futbolcuyla anlaştık. Kulübüyle son görüşmeleri yapıyoruz. Bu transfer için 'yüzde 99 oranında bitti' diyebiliriz. 1-2 gün içinde bu transferin biteceğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi de açıklamayı yaparız. Uğur Uçar ile anlaşma imzaladık. Bunun yanı sıra sol bek transferi yapmayı planlıyoruz. Kaleci konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamız geldiğinde çalışmalarımız hızlanacak. Forvetle ilgili bazı arayışlarımız var. Bazı görüşmeler yaptık ama transferi sonuçlandıramadık" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'den düştükten sonra mevcut futbolcuları takımda tutarak PTT 1. Lig'de mücadele ettiklerini hatırlatan Saral, oyuncuların büyük çoğunluğu ile yola devam edeceklerini aktardı.

Holmen ve Webo

Lacivert-turunculu kulübün yöneticisi, Fenerbahçe'de forma giyen eski oyuncuları Samuel Holmen ve Pierre Webo'ya kapılarının açık olduğunu söyledi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın tatile çıkmadan önce Holmen ve Webo'nun transfer edilebileceğini kendilerine ilettiğini söyleyen Saral, şunları kaydetti:

"Ama bu noktada kulüp menfaatleri söz konusu. Burada Fenerbahçe Kulübü'nün alacağı tavır bizim için çok önemli. Yabancı statüsü kararının ardından nasıl bir politika izleyeceklerini bilmiyoruz. Bu oyuncuları ellerinde tutmak istemezlerse kapımız sonuna kadar açıktır. Fenerbahçe net adım atmadan görüşme yapmak istemiyoruz. Sonuç olarak bakıldığında İstanbul Başakşehir olarak Fenerbahçe Kulübü'nün verdiği ücretlere de çıkamayız. Biz o ücretleri ödeyemeyiz."

Çağatay Kalkancı İBB'yi bırakıyor

Öte yandan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkan Vekili Çağatay Kalkancı, aynı zamanda yürüttüğü İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini bırakacağını bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 1 Temmuz Salı günü yapılacak seçimli genel kurulunda aday olmayacağını ifade eden Kalkancı, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü bırakıyorum. Bundan sonra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde başkan vekili görevini yürüteceğim. Arkamızdan gelenler de İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde üzerine koyarak devam edecektir" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Klinsmann'dan G.Saray'a bomba mesaj
Yükleniyor lütfen bekleyiniz