Futbol

Inter'in hedefi Toure

02 Nisan 2015 Perşembe 18:11 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 18:15

"Toure gibi bir oyuncuyu kim kadrosunda görmek istemez ki?''

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter'de, genel direktör Marco Fassone, teknik direktörleri Roberto Mancini'nin Manchester City'den eski öğrencisi Yaya Toure'nin olası bir transferinde etkili olabileceğini söyledi.

Fassone, Tuttosport gazetesine yaptığı açıklamada, Fildişi Sahilli Toure'nin, Inter'in yaz transfer döneminde hedeflerinden biri olabileceğini belirterek, "Toure gibi bir oyuncuyu kim kadrosunda görmek istemez ki? Orta sahamıza eksikliğini hissettiğimiz katkıyı sağlayabilir ama Manchester City'den kazandığı maaş bizim için bir sorun olabilir" ifadelerini kullandı.

Inter'in ara transfer döneminde Bayern Münih'ten Xherdan Shaqiri ve Arsenal'dan Lukas Podolski gibi isimleri kadrosuna kattığını hatırlatan Fassone, "Mancini'nin öncülüğünde ortaya koyduğumuz uzun vadeli proje kapsamında bazı önemli oyuncuları transfer ettik. Mancini, futbolcular hakkında geniş bir bilgiye sahip ve büyük oyuncuların bizi tercih etmesinde kilit rol oynuyor" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester City ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan 31 yaşındaki Toure, 2010 senesinde Barcelona'dan 30 milyon avro karşılığında transfer edilmişti. Toure, bu sezon takımıyla çıktığı 31 maçta, 9 gol attı.

AA

Sıradaki Haber
Beşiktaş'tan Prödl bombası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz