Futbol

"İsme takılmayalım, Diouf'u alalım"

09 Ocak 2014 Perşembe 09:58 - Son Güncelleme 09 Ocak 2014 Perşembe 14:17

Trabzonspor'da Mustafa Akçay, başkan Hacıosmanoğlu ile transfer görüşmesi yaptı.

Mustafa Akçay, başkanla yaptığı son transfer görüşmesinde çarpıcı sözleri sarf etti. Deneyimli hoca, “Önemli olan takıma uyum sağlaması. Diğer adaylara nazaran Diouf, bize çok daha fazla yarar sağlayabilir” dedi.

Trabzonspor’da forvet transferi için Mustafa Akçay, başkanla yaptığı görüşmede istediği oyuncuyu açıkladı: Mame Biram Diouf...

İbrahim Hacıosmanoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, “En az Berbatov kalitesinde, dünyaca ünlü ve tanınmış bir golcü alacağız” demişti. Bu nedenle de başkan Diouf’a çok sıcak bakmıyor. Ancak Mustafa Akçay, Hacıosmanoğlu’na Senegalli golcünün alınması yönünde rapor verdi. Mame Diouf’un takımın sistemine daha iyi uyacağını belirten deneyimli teknik adam, “Hızlı, güçlü ve hava toplarında da iyi. İsme takılmamalıyız. Diouf belki Berbatov kadar ünlü değil ancak gelip iki gol attığında kimse çıkıp, ‘Başkan bize ünlü birini almadı’ demez. Ayrıca Diouf’un yaşı da diğer adaylara göre çok daha genç” diyerek Hacıosmanoğlu’nu ikna etmeye çalıştı.

Cardiff devreye girince...

Mame Biram Diouf’un transferi, 1 hafta öncesine göre artık daha zor. Çünkü o dönemde Senegalli oyuncuyla ilgilenen tek takım Stoke City’di ancak oraya gitmek istemiyordu. Avrupa Ligi’nde başarılı bir sezon geçirmesinin de etkisiyle Trabzonspor’a daha sıcak bakıyordu. Ancak Manchester United’da kısa süreli de olsa birlikte çalıştığı Solskjaer’in takımı Cardiff’in devreye girmesiyle işler değişti. Alman basınına göre Mame Diouf artık Cardiff’e daha sıcak bakıyor.
 

Kaynak: Fanatik

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Ara transfer dönemi başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz