Futbol

İşte Galatasaray'ın sol bek adayları

16 Ocak 2018 Salı 15:43 - Son Güncelleme 16 Ocak 2018 Salı 15:59

Galatasaray, Juventus'un Asamoah'ı bırakmaması üzerine alternatif isimlere yöneldi. Listede, Bursasporlu Aziz Behich ve Sao Paulo'dan Tavares var. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte Latovlevici, Carrasso, Tarık Çamdal ve Emrah Başsan ile yolların ayrılması bekleniyor. 

Galatasaray yönetimine, uzun süredir takip ettiği Asomoah için Juventus'tan olumsuz haber geldi. İtalyan devi, Ganalı oyuncuyu bırakmak istemeyince sarı-kırmızılılar, alternatif isimlere yönelme kararı aldı.

Listenin başında Bursasporlu Aziz Behich var. Bu sezon özellikle attığı gollerle de adından söz ettiren Aziz Behich için yeşil-beyazlı ekip, 4 milyon Avro talep ediyor. 

Fiyatı düşürmek isteyen sarı-kırmızılılar ise pazarlıkları sürdürüyor.

Sol bek için düşünülen bir diğer isimse, Sau Paulo'dan Tavares...Brezilya takımı, genç futbolcu için 4 milyon Avro istiyor. 

Fatih Terim'in takımın başına geçişiyle kadroya dahil edilen Hakan Balta, sol bek transferi yapılamazsa, bu mevki için düşünülen ilk isim.

4 isimle yollar ayırılıyor

Öte yandan deneyimli teknik adam, Latovlevici, Carrasso, Tarık Çamdal ve Emrah Başsan'a gelen teklifleri, değerlendirme kararı aldı.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Latovlevici'yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.  

Sıradaki Haber
Alexis Sanchez, ManU'ya yakın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz