Futbol

Jesse Sekidika Konyaspor'da

29 Ocak 2021 Cuma 14:08 - Son Güncelleme 29 Ocak 2021 Cuma 14:20  |  Kaynak : TRT SPOR

İttifak Holding Konyaspor, Galatasaray'dan Jesse Sekidika'yı sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

24 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu için MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda imza töreni gerçekleştirildi.

İmza töreninden konuşan Sekidika, ''Teşekkür ederim bana bu fırsatı verdiğiniz için. Çok minnettarım. Konyaspor'un büyüklüğünü, nasıl bir camia olduğunu biliyorum. Burada elimden geleni yapacağım. Her şey için teşekkür ederim. Kulübe geldiğim ilk andan itibaren çok güzel şeylerle karşılaştım. Çok güzel bir karşılama yaptılar, herkes çok samimiydi. Eşimi bile aradım, onunla konuştuk. Stadyuma geldiğimizde hayatım boyunca unutamayacağım bir hediye verdi Konyaspor Kulübü. Eşim de bu durumdan çok mutlu oldu. Bunların karşılığını elbet sezon boyunca sizlere ödeyeceğim. Umarım hep beraber mutlu oluruz.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan KAP'a açıklama

''Profesyonel Futbolcumuz Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın 2020-2021 sezonu sonuna kadar İttifak Holding Konyaspor Kulübü'ne bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcu ve menajeri net 260.000 Euro tutarındaki bedelden feragat etmiştir. Ayrıca kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri İttifak Holding Konyaspor tarafından ödenecektir.'' ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta öncelik Hulk
Yükleniyor lütfen bekleyiniz