Futbol

Koç, Onur Bulut ile ilgilenen takımları açıkladı

27 Ocak 2023 Cuma 13:37 - Son Güncelleme 27 Ocak 2023 Cuma 13:56  |  Kaynak : AA

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eyüpspor'un 28 yaşındaki sağ bekleri Onur Bulut ile ilgilendiğini açıkladı. Koç, "Devre arasında beklediğimiz ölçüde bir teklif gelirse kendisini uğurlarız" dedi.

Samet Koç, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Onur Bulut ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

Kulüp olarak Bulut'a tekliflerini ilettiklerini belirten Koç, "Onur Bulut yıl sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Kendisine sözleşme uzatmak için bir teklifte bulunduk. Onun da bir teklifi var. Önümüzdeki yılarda denk bütçe oluşturmak açısından futbolculara vereceğimiz ücretleri belirledik. Bu tavanın üzerine de çıkmayı istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Devre arasında beklediğimiz ölçüde bir teklif gelirse kendisini uğurlarız"

Resmi bir teklif gelmese de Onur Bulut'a Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eyüpspor'un ilgisinin olduğunu bildiklerini vurgulan Koç, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllarda yapılan Türkiye Futbol Federasyonu ödemeleri artık mevcut kurla kulüplerin işini görmüyor. Ekonomik manada bir darboğazda olduğunu bütün kulüpler anlatıyor. Belirlediğimiz tavanın üzerindeki anlaşmalara maalesef 'evet' diyemiyoruz. Bu yüzden halen Onur'la anlaşmış değiliz. Sezon sonuna kadar Onur futbolcumuz. Eğer devre arasında beklediğimiz ölçüde bir teklifi onaylarsak kendisini uğurlar yeni takımında başarılar dileriz. Bunun aksi bir durumda çok problem yok. Onur yıl sonuna kadar futbolcumuzdur. Onu kadroda görmek bizim için büyük bir kazanım. Başkanlar düzeyindeki sohbetler sırasında Eyüpspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Onur Bulut'la ilgilendiğini söyleyebilirim. Ama bunlar hiçbir şekilde kulübe gelen resmi bir teklif değil."

Sıradaki Haber
Galatasaray'ın hedefinde Mateta var
Yükleniyor lütfen bekleyiniz