Futbol

Lewandowski, Barcelona yolunda

16 Temmuz 2022 Cumartesi 14:52 - Son Güncelleme 16 Temmuz 2022 Cumartesi 20:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Robert Lewandowski, Barcelona'ya imza atmaya çok yakın... Katalan ekibi, Polonyalı golcü için Bayern Münih ile anlaşmaya vardı.

Robert Lewandowski, Barcelona yolcusu... Polonyalı golcü, Katalan ekibi ile imza aşamasına geldi. 33 yaşındaki santrfor için Bayern Münih ve Barcelona anlaşmaya vardı.

Açıklama, Bavyera temsilcisinin başkanı Herbert Hainer'den geldi. Hainer, "Barcelona ile sözlü bir anlaşmaya vardık. Tüm taraflar için netlik olması güzel. Lewandowski harika bir oyuncu ve bizimle birlikte her şeyi kazandı. Ona minnettarız" ifadelerini kullandı.

Bayern, 2014 yılında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Polonyalı golcü ile 8 sezon Bundesliga şampiyonluğuna ulaştı. Ayrıca 2020'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

Üst üste ikinci kez "FIFA Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" seçilen Lewandowski, Mayıs'ta Bayern ile olan hikayesinin sona erdiğini söylemişti.

Bundesliga'da tüm zamanların en iyi ikinci skorer oyuncusu olan Polonyalı santrfor, geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 46 maça çıktı. Lewa, bu karşılaşmalarda 51 kez fileleri havalandırdı, 5 kez gol pası verdi.

Sıradaki Haber
Bandırmaspor, Sekou Camara'yı transfer etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz