Futbol

Liverpool kasayı doldurdu ancak...

10 Ocak 2018 Çarşamba 12:01 - Son Güncelleme 10 Ocak 2018 Çarşamba 12:10

Philippe Coutinho'yu Barcelona'ya 160 milyon Avroya satan Liverpool, kasasını doldurmaya devam ediyor. Liverpool'un taraftarı ise yıllardır Premier Lig şampiyonluğunun hayalini kuruyor, ancak bu hayal bir türlü gerçekleşemiyor.

Livarpool, kadrosundaki kaliteli futbolcuları yüksek bonservis bedelleri ile satarken Premier Lig'de şampiyon olamamanın sıkıntısını yaşıyor. Kulüp ekonomisi güçleniyor ama sportif başarının yeterli seviyede gelmemesi taraftarları da üzüyor.

Son olarak Coutinho’yu 160 milyon Avroya Barcelona’ya gönderen Kırmızılar, Brezilyalı oyuncudan önemli bir kazanç sağladı. Daha önce 49 milyon Avroya Manchester City’e giden Sterling ise Liverpool’a 700 bin Avroya gelmişti. Uruguaylı yıldız Suarez, 81 milyon Avro karşılığında Barcelona'ya gitmişti. 

İngiliz ekibi Fernando Torres’i 50 milyon Avroya Chelsea’ye, Xabi Alonso’yu da 35 milyon Avroya Real Madrid’e satarak toplamda 375 milyon Avroluk bir gelir elde etti.

2017 yılında Afrika'da yılın futbolcusu seçilen Mısırlı Muhammed Salah da, şimdiden birçok takımın transfer listesine girdi. Liverpool formasıyla 29 maçta 24 gol atan Mısırlı futbolcu, dünya devlerini de peşinden koşturacak gibi görünüyor. 

Sıradaki Haber
Moshiri: "İzledim. Monaco'yu tek başına yerle bir etti"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz