Futbol

L.Moskova ve F.Bahçe'yi reddetmiş

06 Şubat 2014 Perşembe 16:34 - Son Güncelleme 06 Şubat 2014 Perşembe 16:48

Cenk'in Lokomotiv Moskova ve F.Bahçe'nin tekliflerini geri çevirdiği belirtildi.

Beşiktaş'ın, gelecek sezondan başlamak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladığı Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun'un transferi Alman basınında yankı buldu.

Alman Bild gazetesinde yer alan haberde, geçmişte Eintracht Frankfurt forması giyen gurbetçi futbolcunun, dönemin teknik direktörü Michael Skibbe tarafından Bundesliga'daki geleceğine fazla güvenilmediği ve Türkiye'ye transferinin gerçekleştiğine yer verildi.

Cenk Tosun'un 'binbir gece masallarını' aratmayan bir sözleşme imzaladığına değinilen haberde, genç futbolcunun beş yıllık sözleşme karşılığı toplam 8 milyon avro garanti ücret ve maç başına 10 bin avro alacağına yer verildi.

Haberde golcü futbolcunun Beşiktaş taraftarı olduğu, bu yüzden Fenerbahçe ve Rus Lokomotiv Moskova takımlarından gelen teklifleri geri çevirdiğine dikkat çekildi.

Cenk Tosun'un 3 yıl önce Eintracht Frankfurt'tan Gaziantepspor'a transfer olurken, Almanya 19 Yaş Altı Milli Takımı'yla antrenmanlara katıldığı ve Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Heribert Bruchhagen'in Almanya'yı seçmesi için kendisine teklifte bulunduğuna yer verildi. Futbolcunun Gaziantepspor'a geçtikten sonra Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldığına değinildi.

Sıradaki Haber
Avrupa'da kim hangi takıma gitti?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz