Futbol

Lokman Gör imzayı attı

20 Ağustos 2019 Salı 19:10 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2019 Salı 20:06

Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan 28 yaşındaki Lokman Gör ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekiplerinden Atmezi Alanyaspor, yeni transferi Lokman Gör için turuncu-yeşilli ekibin Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. 

Aytemiz Alanyaspor'dan imza töreniyle ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

''Kulübümüz, Topuk Yaylası kampında Antalyaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan yeni transferimiz Lokman Gör için bugün imza töreni düzenledi. Lokman Gör, kendisini 2+1 yıllığına renklerimize bağlayan imzayı tesislerimizde attı.

Törende konuşan kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Lokman Gör ile daha önce prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Kendisi de sözleşme imzalamadan Topuk Yaylası'na gelerek idmanlara katılmıştı. Orada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Resmi sözleşmeyi ancak bugün imzalıyoruz. Kendisine hem 'geçmiş olsun' diyor, hem de gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda sahalara dönmesini arzu ediyoruz" dedi.

Futbolcumuz Lokman Gör ise, "Alanyaspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ama bunlar futbolun içerisinde var. En iyi şekilde sahaya dönmek için tüm gayretimle çalışacağım. İnşallah daha güçlü döneceğim" diye konuştu.''

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Gençlerbirliği'nde ayrılık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz