Futbol

Lucescu'dan Mancini'ye telefon

16 Mayıs 2014 Cuma 10:09 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2014 Cuma 10:17

Mircea Lucescu, eski kulübüne geri dönecek mi?

Galatasaray'da gelecek sezon Roberto Mancini göreve devam edecek mi, yoksa Mircea Lucescu, eski kulübüne geri dönecek mi?

Bu bilmece iki aydır sarı-kırmızılı kulüpte gündemden düşmezken, Rumen teknik adam, Shakhtar Donetsk ile yaşadığı şampiyonluğun ardından La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda tüm bu iddiaların gerçek olmadığını ifade etti ve önemli bir ayrıntıyı paylaştı. Cimbom'un Elazığ deplasmanında olduğu hafta sonunda İstanbul'a gelen ve Galatasaray ile pazarlık masasına oturduğu iddia edilen Lucescu, "Ben kısa bir tatil için İstanbul'a gitmiştim. Türk medyası bunu farklı yansıttı. Böyle haberler çıkınca da Roberto Mancini'yi arama ihtiyacı hissettim ve aradım da. Kendisine Galatasaray'a geleceğim yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledim" diye konuştu.

Mirceu Lucescu'nun bu açıklamasına rağmen, siyasi kaosun sürdüğü Ukrayna'da bir televizyon kanalı Rumen teknik adamın yüzde 99 ihtimalle yeni sezonda Galatasaray'da görev yapacağını duyurdu.

MANCINI'YE DERT YANDI!

Shakhtar Donetsk ile bu sezon da mutlu sona ulaşan Mircea Lucescu, La Gazzetta dello Sport'un haftalık özel ekine verdiği röportajda "Beni İstanbul'da her gördüklerinde transfer iddiaları medyada yer alıyor" derken, Roberto Mancini'yi arayıp durum hakkında bilgi verdiğini açıkladı.

SABAH

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!..
Yükleniyor lütfen bekleyiniz