Futbol

Mancini 'çilek' istedi

28 Mayıs 2014 Çarşamba 08:06 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2014 Çarşamba 08:13

Mancini yönetimden savunma için Semih'i şart koştu, iki çilek istedi.

SEMİH KALSIN ASTORİ-RANO GELSİN

Cagliari'den Astori ve Inter'den Ranocchia'yı Semih Kaya ile birlikte savunmada düşünen İtalyan hoca, Gökhan Zan, Koray ve Chedjou'yu gözden çıkardı. Yönetim, iki stoperden birisini almak istiyor.

G.Saray yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken Roberto Mancini'nin yönetimden 2 yabancı stoper birden istediği ortaya çıktı. Başkan Ünal Aysal'a liste veren İtalyan teknik adam, Semih Kaya'nın dışındaki stoperlerin bırakılmasını talep ederken iki yeni Çilek'i de şart koştu. Aslan'da kiralık stoper Arjantinli Burdisso ile sezon sonu itibari ile vedalaşan yönetimin, Mancini'nin bu isteğini yerine getirebilmek için ise 15 milyon euro gibi bir tapu bedeli bulması gerekiyor.

SADECE SEMİH'E DESTEK ÇIKTI

Gökhan Zan, Koray Günter gibi isimlerden memnun kalmayan Hakan Balta'yı zoraki olarak savunmada oynatan Mancini kafasında 3-5-2 ve 4-3-3'lü sistemi kurarken 3'lü savunma ile oynamak için Semih Kaya, Astori ve Ranocchia'yı şart koştu. 4'lü savunmada da Semih'i sağ bek düşünen Mancini raporunda "Eldekilerden Semih Kaya kalsın, diğerleri gönderilebilir" dedi.

Mancini, iki İtalyan dışında Rhodolfo ve Balanta'yı da alternatif olarak yazdı. Yani bu projede Kamerunlu stoper Chedjou'nun da ismi var. Bilindiği gibi Lille'den 7 milyon euroya alınan tecrübeli stoper son haftalarda başarılı maçlar çıkartmış ancak sezon genelinde eleştirilerin de odağında kalmıştı.

İKİ STOPERDEN BİRİSİ GELEBİLİR

Yeni istenen isimlerden Astori için yönetim harekete geçerken Andrea Ranocchia'la da temaslar kurulacak. 27 yaşındaki Astori, Caglari'de oynarken 5 milyon euroluk bonservisi 2.5'a kadar indirilebilir. 1.88'lik İtalyan stoper, 2015 yılında takımı ile vedalaşabilir. 26 yaşındaki Ranocchia, İnter forması giyiyor ve 1.95 boyunda. Sağ ayaklı stoperin sözleşmesinin 2015 yılında bitmesi 10 milyon euroluk bonservisinin 5 milyona indirilmesini sağlayabilir. İki stoper 8-10 milyon euroluk bonservisle alınabilir. Ancak yönetim elden Chedjou'nun da çıkartılması gerektiği için maliyetin artmasından dolayı kararsız.

AKŞAM

Sıradaki Haber
Olcan Adın'da bomba gelişme
Yükleniyor lütfen bekleyiniz