Futbol

ManU'dan dev transfer planı

25 Haziran 2017 Pazar 16:54 - Son Güncelleme 25 Haziran 2017 Pazar 17:20

İddialı bir kadro kurmayı planlayan Manchester United, kolları sıvadı. İngiliz devi, Harry Kane ve Radja Nainggolan'ı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Jose Mourinho'yu takımın başına getiren; İbrahimoviç, Mhkitaryan ve Pogba transferleri ile adından söz ettiren Manchester United, geçen sezon İngiltere Ligi'nde sınıfta kaldı.

Premier Lig'de hayal kırıklığı yaşayan "Kırmızı Şeytanlar", UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazanarak Şampiyonlar Ligi vizesini aldı. İngiliz devi, yeni transferlerle sezona iddialı girmeye hazırlanıyor..

Jose Mourinho, yetkililerden Harry Kane ve Radja Nainggolan'ın takıma kazandırılmasını istedi. Pogba transferinde 105 milyon Avro ödeyen Manchester United'ın, Kane için bir rekor daha kırması gerekebilir.

Tottenham'ın aklını rekorla çelmeyi planlayan "Kırmızı Şeytanlar", 23 yaşındaki golcü yıldız için 115 milyon Avroyu gözden çıkardı.

Manchester United orta sahaya da Radja Nainggolan'ı düşünüyor..

Roma'nın Belçikalı yıldızına yıllık 7.5 milyon Avro önerdiği iddia edilen İngiliz devinin İtalyan ekibi ile anlaşma zemini aradığı gelen haberler arasında...


 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Mbappe'ye yüzde 900 zam!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz