Futbol

Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması

21 Ocak 2021 Perşembe 21:18 - Son Güncelleme 21 Ocak 2021 Perşembe 23:16  |  Kaynak : AA

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçı sonrası transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, ''Pato mesajları geliyor taraftarlardan, 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon Euro talep eden bir futbolcuyu taraftar gerçekten istiyorsa alırız. Oyuncunun hazır olması için en az 3-4 ay lazım.'' açıklamasında bulundu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının kendilerini çok etkilediğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi ile yoğun bir maç trafiğine girdiklerini hatırlatan Otyakmaz, "Kötü sonuçlar da almıştık ama yoğunluk bittikten sonra şimdi biraz toparlamaya başladık. Ama bazı eksiklerimiz var. Bek transferlerini hallettik. Şimdi kenar ve 10 numara arayışlarımız devam ediyor. Arkadaşlar sürekli bana Pato ile ilgili mesajlar atıyorlar internetten ama 1,5 yıl oynamamış ve senede 1,5 milyon isteyen bir futbolcuyu taraftarımız istiyorsa başımızın üstünde yeri var, getiririz." şeklinde konuştu.

Mesut Özil transferi nedeniyle Fenerbahçe'yi tebrik eden Otyakmaz, "Türk futboluna inanılmaz bir katkı oldu. Bu tür transferlerin de artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

"Pato olmazsa başka bir 10 numara alınacak mı?" şeklindeki soru üzerine de Otyakmaz, "Çalışmalarımız devam ediyor. Yani Pato'yu alacak olsak taraftarımızın aşırı isteği yüzünden en az iki kat pahalıya almak zorunda kalabilirdik. Yani bu da taraftarımızın yaptığı bir hataydı. Çünkü oyuncuyu çok istiyormuş gibi davranmak bütçeye zarar veriyor." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sergen Yalçın'dan Hulk açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz