Futbol

Milan, Polonyalı golcüyü renklerine bağladı

23 Ocak 2019 Çarşamba 12:33 - Son Güncelleme 23 Ocak 2019 Çarşamba 12:46

İtalya Serie A ekibi Milan, Flamengo'nun genç yeteneği Paqueta'nın ardından Polonyalı golcü Krzysztof Piatek'i de kadrosuna kattı. Kırmızı-siyahlılar, bu transfer için Genoa'ya 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Higuain'in takımdan ayrılmak istemesi üzerine yeni bir forvet arayışlarına başlayan Milan, Genoa'nın Polonyalı golcüsü Piatek'i kadrosuna kattı. Uzun süredir Genoa ile pazarlıklarını sürdüren Milan, 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Anlaşma üzerine Milano'ya giden ve sağlık kontrollerinden geçen 23 yaşındaki golcü oyuncunun 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Genoa'nın sezon başında 900 bin euro bedelle Polonya'nın Cracovia Krakow takımdan transfer ettiği Piatek, attığı gollerle Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti.

Genç yıldız, Serie A'nın ilk yarısında 13 gol kaydetti. Piatek'in hafta sonu ligde Napoli maçında forma giymesi bekleniyor.

Milan, devre arası transfer döneminde Flamengo'nun genç yeteneği Paqueta'yı da 35 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta gözler Quaresma'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz