Futbol

Milli futbolcu, amatör lige transfer oldu!

23 Ocak 2016 Cumartesi 00:05 - Son Güncelleme 22 Ocak 2016 Cuma 23:03

BAL 6. Grup ekibi Yozgatspor, Azerbaycanlı milli futbolcu Quliyev ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Yozgatspor 1959, Azerbaycanlı milli futbolcu Ferid Ruslan Quliyev'i, renklerine bağladı.

Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, kulüp binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, takımlarını bu yıl Spor Toto 3. Lig'e çıkarmak için taraftara söz verdiklerini belirterek, bu kapsamda eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Yozgatspor'un başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Akgün, şöyle devam etti:

''Daha önce Azerbaycan Milli Takımında da forma giyen Ferid Ruslan Quliyev, Yozgatspor'umuza imza attı. Son olarak Azerbaycan Premier Lig takımlarından Revan Bakü formasını giyen Quliyev ile uzun uğraşlar sonunda anlaştık. Sezon sonunda inşallah Yozgatspor, bir üst lige şampiyon olarak çıkacak.''

Ferid Ruslan Quliyev de Yozgat'ta güzel karşıladığını ifade ederek, ''Az da olsa şehri görme fırsatım oldu. Çok şirin bir yer. İnşallah takıma faydalı olurum. Gördüğüm kadarıyla şampiyon olmak istiyorlar. Elimden geldiği kadar takımımın şampiyon olması için mücadele edeceğim. İnşallah sezon sonunda 3. lige çıkacağız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Quliyev, kendisini sezon sonuna kadar Yozgatspor'a bağlayan imzayı attı.

Taraftardan transfer kutlaması

Bu arada takımın yaptığı transferi duyan Cadde Taraftar Grubu, kulüp binası önünü gelerek, meşale yakıp, tezahüratta bulundu.

Yozgatspor 1959, daha önce de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Senegalli forvet Babacar Mbaye Diop'u transfer etmişti.

Sıradaki Haber
Bir yıl daha Chelsea'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz