Futbol

MKE Ankaragücü'nden imza şov

11 Eylül 2020 Cuma 13:05 - Son Güncelleme 11 Eylül 2020 Cuma 13:12  |  Kaynak : AA

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, transfer yasağını kaldırmalarının ardından kadrolarına kattıkları 8 yeni isim ile alt yapıdan bir sporcuyu, imza töreniyle kamuoyuna tanıttı.

Sarı-lacivertli kulübün Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen organizasyon öncesinde, dün vefat eden Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şubesi ve aynı zamanda Eryaman Stadı Müdürü Muzaffer Gültekin için saygı duruşunda bulunuldu. 

Törende, Ankaraspor'dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Rıdvan Çankaya, Ankara Keçiörengücü'nden 23 yaşındaki defans oyuncusu Erdi Dikmen, NK Slaven Belupo takımından 24 yaşındaki Hırvat stoper Zvonimir Sarlija, Eintracht Frankfurt takımından 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Şahverdi Çetin ve Konyaspor'dan 22 yaşındaki santrafor Mücahit Can Akçay'la 2+1 yıllık sözleşmelere imza atıldı.

Anderlecht'ten Luka Adzic, Genk'ten Joseph Paintsil ve Royal Anwerp'ten Jonathan Bolingi ile ise kiralık mukaveleler imzalandı.

Öte yandan, MKE Ankaragücü altyapısından yetişen ve bu sezon A takıma seçilen 18 yaşındaki stoper Murat Sipahioğlu'yla da profesyonel sözleşme yapıldı. 

Sıradaki Haber
Lille, Türkiye'den 4 genç ismin daha peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz