Futbol

Muhammet Demirci isyan etti!

08 Ocak 2016 Cuma 17:34 - Son Güncelleme 08 Ocak 2016 Cuma 15:57

Bir türlü istenen noktaya gelemeyen Muhammet Demirci içini TRTSPOR’a döktü.

"Türk Messi" lakabıyla parlayan ve bir türlü istenen noktaya gelemeyen Muhammed Demirci içini TRTSOR’a döktü. Hakkında çıkan haberleri artık okumadığını söyleyen genç futbolcu, temiz bir sayfa açmaya çalıştığını söyledi.

Beşiktaş alt yapısında yetişen Muhammed Demirci'in en büyük hayali bir gün top toplayıcılığı yaptığı takımın yıldızı olmaktı. "Türk Messi" unvanını alarak, "geleceğin yıldızı" başlıkları ile haberlere konu olan Muhammet Demirci, beklentileri boşa çıkardı. Üstelik Demirci, şimdilerde olumsuz haberlerin konusu...

Bir türlü kendisinden bekleneni vermeyen ve kiralık gittiği takımlarda da kadroda yer bulamayan genç futbolcu, son olarak Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İstanbulspor’a imza attı.

Muhammet Demirci, hakkında "İstanbulspor teknik heyeti tarafından da beğenilmediği" yönünde çıkan asılsız haberler sonrası isyan etti. Demirci, "Hakkımdaki olumsuz haberleri artık okumuyorum. temiz bir sayfa açtım" diye konuştu.

Küçük yaşta şöhret olmanın kendisi üzerindeki etkisini de değerlendiren 21 yaşındaki futbolcu, hatalarından ders aldığını ve temiz bir sayfa açtığını söyledi.

Sıradaki Haber
Alanyaspor'da yeni yılda ayrılık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz