Futbol

Osmanlıspor'da büyük revizyon! 7 futbolcuyla...

17 Ağustos 2017 Perşembe 19:50 - Son Güncelleme 17 Ağustos 2017 Perşembe 22:17

Osmanlıspor, kadroda köklü bir revizyona gitti. Bülent Uygun'un çalıştırdığı Başkent ekibi, 7 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, 7 futbolcunun sözleşmelerini feshetti.

Kulüpten alınan bilgiye göre, Luiz Carlos, Lukasz Szukala, Raul Rusescu, Cheick Diabate, Sinan Kurt, Takayuki Seto ve Ali Özgün ile yollar ayrıldı.

Bu arada Osmanlıspor, Süper Lig'in 2. haftasında 19 Ağustos Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon, dar alanda pas ve sprint çalışmasıyla devam etti.

Tam sahada yapılan taktik çalışmasıyla sona eren idmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve kaleci Zydrunas Karcemarskas katılmadı.

Antrenmanın ardından kaleci Hakan Arıkan'ın 35, takımın tercümanlarından Serkan Gürbüz’ün ise 38. doğum günleri kutlandı.

Uygun: "Hiç kimse yenilmez değildir" 

Antrenman öncesinde soruları yanıtlayan teknik direktör Bülent Uygun, zor bir karşılaşma oynayacaklarının altını çizerek, "Hiç kimse yenilmez değildir" dedi.

Başkent ekibinin başarılı oyuncusu Musa Çağıran ise "Bizim bu maçta hedefimiz 3 puan. Malatya maçını telafi etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Onazi'nin transferi federasyona takıldı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz