Futbol

Pedro Barça'ya veda etti

24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:31 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:39

''Biraz risk aldım ama istediğim buydu. Her zaman hırslı biri oldum"

Barcelona altyapısında yetişip 2007 yılından bu yana Katalan takımının formasını giyen Pedro Rodriguez, Chelsea'ye transferinin ardından, düzenlediği basın toplantısıyla veda etti.

Nou Camp Stadı'nda gerçekleştirdiği toplantıda, takımda kalmak istemesine rağmen az süre aldığı için üzüntülü günler geçirdiğini, kendisi için en iyisinin başka bir yol aramak olduğuna karar verdiğini ifade eden Pedro, "Elbette ki futbolu burada bırakmak hoşuma giderdi. Biraz risk aldım ama istediğim buydu. Her zaman hırslı biri oldum" dedi.

İngiltere'nin Manchester United, Manchester City ve Chelsea kulüplerinden teklifler aldığını, daha çok ilgilendiği ve kararlı olmasından dolayı Chelsea'yi seçtiğini bildiren Pedro, "Bundan pişman değilim çünkü tüm kupaları kazanan bir kulüp. Sadece Mourinho için gitmiyorum. Chelsea kulübünden, yeni takım arkadaşlarıyla başka bir tecrübe yaşayacak olmaktan, Premier Lig'de oynayacak olmaktan ve ailemle birlikte yaşamaktan zevk alacağıma inandığım Londra kentinden dolayı da gidiyorum" diye konuştu.

"Her zaman en iyisini vermeye çalıştığım için Barcelona'dan başım dik ayrılıyorum" diyen 28 yaşındaki İspanyol forvet, "Chelsea'de umarım kendimi yeniden önemli hissederim. Barcelona'da kalıp her şeyi kazanıp, fotoğraflara çıkmak daha kolay olurdu" ifadelerini kullandı.

Bu arada basın toplantısı sırasında salonda bulunan Barcelonalı futbolcular, Pedro'ya destek verdi. Futbolcuların, Pedro'ya yöneltilen Mourinho ile ilgili bir soruya, ıslıklayarak tepki göstermeleri ise dikkati çekti.

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Real Madrid'de görev yaparken, Barcelona ile yaşadığı polemiklerin, onunla yaptığı telefon görüşmesi sırasında gündeme gelip gelmediği sorusuna Pedro, "Onunla çok şey konuştum ama geçmişten değil. Bana Barcelona'dan ayrılmaya hazır olup olmadığımı sordu. Ben de ona (Evet) dedim" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Stoch imzayı attı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz