Futbol

Pique geri adım attı: "Neymar ile..."

26 Temmuz 2017 Çarşamba 15:25 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2017 Çarşamba 15:34

Neymar, Barcelona'da kalacak mı? Bu soru cevabını beklerken "Neymar, Barcelona'da kalacak" açıklaması yapan takım arkadaşı Gerard Pique, sözlerini düzeltti. Pique, o sözlerinin sadece kendi temennisi olduğunu belirtti.

Barcelona'nın sembol oyuncularından Gerard Pique, ismi Paris Saint Germain (PSG) ile anılan takım arkadaşı Neymar'ın kalacağını duyurduğu sosyal medya paylaşımına açıklık getirdi.

Açıklamasının herhangi bir resmiyeti olmadığının altını çizen Katalan futbolcu, "Bu sadece benim kişisel fikrimdi. Transferiyle ilgili olarak tabii ki Neymar ile konuşmanız lazım ama benim temennim Barcelona'da kalması yönünde" diye konuştu.

"La Liga, Ligue 1'in önünde"

Bununla birlikte Neymar'a nasihatlerde bulunmayı ihmal etmeyen Pique "Fransa Ligi'ne saygı duymakla birlikte, o ligin İspanya ile aynı seviyede olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Açıklamasında Barcelona yönetimine de mesaj gönderen 30 yaşındaki savunmacı, "Neymar eşsiz bir futbolcu ve onu takımda tutmak adına tüm şansları zorlamak gerek" ifadelerini kullandı.

Barcelona'da geçen sezonu 45 maçta 20 gol ve 27 gol pası ile tamamlayan Neymar için Paris Saint Germain'in 220 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Engin Baytar'ın yeni adresi ABD!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz