Futbol

Piyasa değeri 50 bin Avro'ya düştü!

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:32 - Son Güncelleme 18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:36

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon başında 1 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında Boluspor'a transfer olan kaleci Ertuğrul Taşkıran, piyasa değeri en fazla düşen 3. isim oldu. Ertuğrul Taşkıran için belirlenen piyasa değeri 50 bin Avro.

Futbol dünyasının piyasa değerlerinin analizlerini yapan transfermarkt, futbolcuların değerlerini güncelledi. En dikkat çekici isimlerden birisi ise Atiker Konyaspor'la sözleşme imzalayan Ertuğrul Taşkıran oldu.

Süper Lig'de forma giyen futbolcuların piyasa değerinde yaşanan yükseliş ve düşüşlere bakıldığında, değeri en çok düşen 3. isim olarak öne çıkan Ertuğrul Taşkıran'a, 50 bin Avro bonservis bedeli biçildi.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den Boluspor'a 1 milyon Avro bonservis bedeliyle transfer olan Ertuğrul'un güncel piyasa değeri, 1 yıl önceki bonservis bedelinin tam 20'de 1'i. 

1 milyon Avro'ya transfer olmuştu 

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den Boluspor'a 1 milyon Avro bonservis bedeliyle transfer olmasına karşın, ligde 2, Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada forma giyen Ertuğrul Taşkıran'la, sezonun bitmesinin ardından yollar ayrıldı.

Bu futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Boluspor, opsiyon hakkını kullanmazken, Ertuğrul Taşkıran, Konyaspor'la anlaşmaya vardı.

1 yıl önce 700 bin Avro'luk piyasa değeri olan Ertuğrul, Boluspor'da forma şansı bulamazken, değeri de oldukça düştü. Ligin bitimiyle birlikte 150 bin Avro değer biçilen 28 yaşındaki kalecinin değeri büyük bir düşüşle 50 bin Avro'ya geriledi.  

Sıradaki Haber
İstanbulspor, Barış Örücü'yü transfer etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz