Futbol

Reyes: "Cocu, beni PSV'ye de istemişti"

29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:42 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:53

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Reyes, sarı-lacivertli kulübün teknik direktör Phillip Cocu'nun kendisini daha önce de transfer etmek istediğini söyleyerek, "Burada olmaktan çok mutluluk ve gurur duyuyorum. Cocu beni Dünya Kupası öncesinde PSV'ye istemişti, kısmet Fenerbahçe'ye oldu. Benim için en doğru yerin Fenerbahçe olduğunu biliyordum. İsteğimin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde yeni transferler Diego Reyes ve Michael Frey basın önünde kendilerini Fenerbahçeli yapan sözleşmeleri imzaladı.

"Cocu, beni PSV'ye de istemişti"

Fenerbahçe'ye katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Meksikalı oyuncu Diego Reyes, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun kendisini sarı-lacivertli ekibe gelmeden önce PSV Eindhoven'a da almak istediğini belirtti.

Reyes, "Burada olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Dünya Kupası'ndan önce de Cocu beni PSV'ye istemişti ama Fenerbahçe'ye kısmetmiş. Serbesttim ve benim için en doğrusu Fenerbahçe'ydi. İstediğim gerçekleştiği için çok mutluyum" dedi.

"Porto ile sözleşme yenilemedim çünkü..."

Sakatlığı nedeniyle Porto'nun kendisiyle sözleşme yenilemediği şeklinde iddiaların hatırlatılması üzerine ise Meksikalı oyuncu, "Gerçekten bu sahte haberlerin nereden çıktığını, bilgilerin nereden geldiğini bilmiyorum. Porto ile sözleşme yenilemedim çünkü istemedim. Ben mutlu olabileceğim, başarılar kazanabileceğim bir yerde oynamak istedim ve bu yüzden de buraya geldim. Porto'da bana görev verildiğinde oynuyordum fakat oynamamın tek sebebi hocanın kendi tercihiydi. Avrupa'dan ve kendi ülkem Meksika'dan çok teklif geldi ama ben Fenerbahçe'yi tercih ettim çünkü burası oynamak istediğim tek kulüp" şeklinde konuştu.

"Fiziksel olarak iyiyim"

Kendisini iyi hissettiğini ve ilk 11'de yer almak için hazır olduğunu belirten Reyes, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Kendimi şu an iyi hissediyorum. Fiziksel olarak tamamen hazırım fakat ilk 11'de ne zaman yer alacağımı tabii ki hoca belirleyecek. Hem stoperde, hem de defansif orta sahada kendimi iyi hissediyorum ama bunun kararını hoca verecek. Benim burada en çok istediğim şey bu sene, bu takımda şampiyonluğu yakalamak."

Sıradaki Haber
Comolli'den transferle ilgili flaş açıklamalar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz