Futbol

Samsunspor'da transfer

17 Temmuz 2014 Perşembe 17:27 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2014 Perşembe 17:30

Karadeniz ekibi, Adanaspor'dan Ali Zorlu ile 2 yılık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada takımın eksik olduğu mevkilere transfere devam ettiklerini söyledi.

Teknik direktör Erhan Altın'ın isteği doğrultusunda geçen yıl Adanaspor'da forma giyen ve sözleşmesi biten Ali Zorlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Kar, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Serdar Eylik'ten sonra yine takımın mevki olarak eksik olduğunu bildiğimiz yerlere nokta transferler yapıyoruz. Ali de bizim orta sahadaki yükümüzü çekecek karakterde oyuncu. Ali, geçmişte teknik direktörümüz Erhan Altın ile çalışmış ve kendini ispatlamış bir oyuncu. Adanaspor'da neler yaptığını gördük. Umarım Samsunspor'da da başarılı olur, hayırlı olsun" dedi.

Genç futbolcu Ali Zorlu ise transferde emeği geçenlere teşekkür etti.

Samsunspor'da olmaktan son derece mutlu ve huzurlu olduğunu ifade eden Zorlu, "Samsunspor'da çok iyi bir aile ortamı var. Samsunspor her zaman yakından takip ettiğim ve oynamak isteğim bir takımdı. Bugüne nasipmiş Samsunspor'da forma giymek. Takımda çok yetenekli gençler ve tecrübeli oyuncular var. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Salih Uçan İtalyanları şaşırttı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz