Futbol

Semih Kaya mutsuz

03 Haziran 2014 Salı 13:29 - Son Güncelleme 03 Haziran 2014 Salı 13:39

G.Saray'ın genç stoperinin önerilen rakamı beğenmediği belirtildi.

Galatasaray'ın, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan sonra Semih Kaya'nın da sözleşmesini uzatma amacında olduğu haberleri çıkmıştı. Ancak bu konuda henüz hiçbir adımın atılmadığı, genç stoperin de durumdan rahatsız olduğu öğrenildi.

Semih Kaya'nın menajeri Fa­zıl Öz­de­mir, Ga­la­ta­sa­ray'dan henüz ken­di­le­ri­ne ula­şan ye­ni bir tek­lif ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­tti. Fazıl Özdemir, sarı kırmızılı kulübün üç ay önceki teklifini ise yetersiz bulduklarını açıkladı.

Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin Se­mih'e yıllık 1.4 milyon avro teklif ettiği ancak futbolcunun Bu­rak'ın ve Sel­çuk'un yeni sözleşmelerini dikkate alarak teklifi kabul etmediği iddia edildi.

Geç­ti­ği­miz gün­ler­de Sel­çuk İnan ve Bu­rak Yıl­maz'la ma­sa­ya otu­ran Ga­la­ta­sa­ray iki yıl­dı­zın 2017 yı­lın­da bi­te­cek söz­leş­me­le­ri­ni 2019 yı­lı­na ka­dar uzat­mış­tı. Bun­dan ön­ce­ki söz­leş­me­le­rin­de Bu­rak 2.3 mil­yon, Sel­çuk ise 2 mil­yon eu­ro ka­za­nır­ken iki oyun­cu­nun ye­ni söz­leş­me­le­rin­de­ki or­ta­la­ma yıl­lık ka­zanç­la­rı 2,8 mil­yon se­vi­ye­si­ne yük­sel­til­miş­ti.

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın da sözleşmesi uzatılmıştı. Muslera, 4 yıllık yeni mukavele karşılığında toplam 13 milyon 200 bin avro garanti ücret alacak.

Sıradaki Haber
Lampard nereye gidecek?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz