Futbol

Sneijder için bomba F.Bahçe iddiası

11 Kasım 2014 Salı 12:43 - Son Güncelleme 11 Kasım 2014 Salı 12:51

Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Galatasaray Yönetimi'nin ödemeleri aksatması halinde yıldız futbolcuyu Fenerbahçe'ye satabileceğini söyledi.

Yıldız oyuncunun menajeri Guido Albers, "Galatasaray, yine ödemeleri çok geciktirir veya ücrette indirime giderse gerekeni yaparım. Planlarım arasında F.Bahçe de var" dedi

Kısa süre öncesine kadar parası ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'la ciddi kriz yaşayan Wesley Sneijder için bomba etkisi yapacak bir iddia ortaya atıldı. Sneijder'in menajeri Guido Albers kaynaklı bu iddiaya göre, Hollandalı yıldız yeni bir ödeme krizinde veya aldığı parada indirim istenmesi halinde Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir. Futbol dünyasının en 'işbitirici' menajerlerinden biri olarak gösterilen Albers, bir kez daha Galatasaray yönetiminin canını sıkacak mesajlar verdi. FIFA menajeri Albers'in çarpıcı sözleri şöyle:

"FENERBAHÇE DE PLANLAR ARASINDA"

"Galatasaray ödemeleri yine aksatırsa, bizi oyalarsa veya Wesley'in aldığı ücrette indirime gitmeye kalkışırsa bu kez gerekeni yaparım. Unutulmasın ki Wesley için planlarım var. O piyasası olan, yıldız bir futbolcu. Onunla ilgili planlarım arasında Fenerbahçe de bulunuyor." Menajer Albers, Hollandalı yıldızı Fenerbahçe'ye satmayı planladığını ima etti ancak sarı-lacivertli yönetimin plandan haberi var mı bilinmez. Yine de görünen o ki G.Saray, Sneijder ve F.Bahçe isimleri önümüzdeki dönemde bir arada sıkça telaffuz edilecek...

G.SARAY'DAN 8 MİLYON EURO KAZANDI

G.Saray'a 2012-13 sezonu ara transfer döneminde gelen Wesley Sneijder, yıllığı 3.2 milyon euro'dan 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sneijder, 3.2 milyon euro'luk garanti paranın dışında maç başına 25 bin euro alıyor. Yıldız oyuncu, bugüne kadar 72 kez sahaya çıktı ve maç başı toplamı olarak 1 milyon 800 bin euro'yu cebine koydu. Sneijder toplamda G.Saray'dan bugüne dek yaklaşık 8 milyon euro kazandı.

SABAH

Sıradaki Haber
Yeni adresi belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz