Futbol

Sözleşmesindeki önemli detay!

23 Ocak 2015 Cuma 11:24 - Son Güncelleme 23 Ocak 2015 Cuma 11:35

Beşiktaş ile Hamburg arasında yapılan anlaşmaya göre siyah-beyazlılar...

Beşiktaş, Alexander Milosevic ve Daniel Opare’nin ardından Hamburg’da top koşturan Tolgay Arslan’ın transferini de resmen bitiriyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in orta sahaya da takviye istemesi nedeniyle uzun süredir arayış içinde olan siyah-beyazlı yönetim yapılan pazarlıkların ardından Hamburg’la, Tolgay için el sıkıştı. Beşiktaş’ın, 24 yaşındaki başarılı oyuncu için Alman ekibine 300 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Siyah-beyazlılar, Bilic’in kadrosunda görmek istediği Tolgay’la ise 3.5 yıllık sözleşme için her konuda anlaştı. Gurbetçi futbolcuya yıllık 1.1 milyon euro ödeneceği kaydedildi.

Bu arada Beşiktaş ile Hamburg arasında yapılan anlaşmaya göre siyah-beyazlılar, Tolgay’ın bir başka kulübe satışı halinde Alman ekibine yüzde 10 pay verecek. Siyah-beyazlı kulübün, Hamburg’la resmi işlemleri tamamladıktan sonra transferi bugün resmen açıklaması bekleniyor.

92 MAÇA ÇIKTI

Borussia Dortmund altyapısından yetişen Tolgay Arslan 2005’te Hamburg’a transfer oldu. 2010-11 sezonunu Alemannia Aachen takımında kiralık olarak geçiren genç futbolcu, 2011 yılında Hamburg’a geri döndü.

Tolgay, Hamburg forması giydiği son 3.5 sezonda 92 maça çıkarken, 2 gol attı, 6 kez de asist yaptı. Başarılı futbolcu bu sezon 9’u ilk 11’de olmak üzere toplam 15 resmi karşılaşmada Hamburg formasını terletti.

SKORER

Sıradaki Haber
Erkan Zengin'in yerine 3 aday
Yükleniyor lütfen bekleyiniz