Futbol

Suarez için şok iddia!

01 Temmuz 2014 Salı 15:41 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2014 Salı 15:54

Suarez'in, Barcelona'nın talimatıyla Chiellini'den özür dilediği iddia edildi.

İngiliz gazeteleri, spor sayfalarının manşetlerini Uruguay'lı Luis Suarez'in Barcelona'nın talimatıyla, ısırdığı İtalyan Giorgio Chiellini'den özür dilemesine ayırdı.

"Suarez: Diş" manşetini atan Daily Mirror, Suarez'in "Onu ısırdım ve özür diliyorum" dediğini vurgularken parantez içinde "Barcelona, umarım hala dinliyorsun" esprisini yaptı.

Barcelona'dan aldığı emirle Luis Suarez'in Dünya Kupası'ndaki ısırma utancından dolayı özür dilediğini yazan Daily Mirror, Uruguaylı futbolcunun transfer olmayı beklediği Barcelona'ya istediğinde değişebileceği imajını verdiğini belirtti.

Barcelona, Liverpool'dan Suarez'i transfer etmek için önce özür dilemesini şart koşmuştu.

The Sun ise "Suarez: Özür Dilerim" manşetini attı ve Daily Mirror gibi aynı espriye yer verdi: "Artık Barcelona'ya katılabilir miyim?"

The Sun, bu küçük düşürücü özürü Luis Suraz'in Barcelona'ya 80 milyon sterlinlik transferinin gerçekleşmesi için yaptığını ileri sürdü.

Daily Express de "Özür Dilerim" manşetli haberinde Anfield'den bir an önce ayrılmak için Luis Suarez'in özür dileyerek Barcelona'ya ilk adımı attığını bildirdi.

Luis Suarez'in bir daha hiçbir rakibi ısırmama sözü verdiğine dikkat çekildi.

Metro gazetesi ise Luis Suarez'in en sonunda özür dilediğini manşetten verirken Chiellini'nin özürünü kabul ettiğini belirtti. Metro, Suarez'in özüründe kasıtlı olarak İtalyan futbolcuyu ısırdığını söylemediğine işaret etti. (DHA)

Sıradaki Haber
Atletico'da bekleyiş sürüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz