Futbol

Süper Lig'in en değerlileri kiralık futbolcular

04 Eylül 2018 Salı 10:27 - Son Güncelleme 04 Eylül 2018 Salı 10:46

Spor Toto Süper Lig’de değerleriyle ilk 5’de yer alan futbolculardan 4’ü takımında kiralık olarak yer alıyor. Listenin ilk dört sırasında Islam Slimani, Andre Ayew, Badou Ndiaye ve Adem Ljajic bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu yaz transfer döneminin sona ermesiyle ligdeki en değerli futbolcular da belli oldu. Buna göre Alman internet sitesi Transfermarkt verilerine göre Fenerbahçe’nin Leicester City’den kadrosunda kattığı Cezayirli forvet Islam Slimani, Süper Lig’in en değerli futbolcusu durumunda. Slimani’nin güncel piyasa değeri 18 milyon Avro. 

İkinci sırada ise Fenerbahçe ve Galatasaray’dan isimler yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin West Ham United’tan kiraladığı Ganalı futbolcu Andre Ayew ile sarı-kırmızılıların Stoke City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Senagalli futbolcu Badou Ndiaye ikinci sırada yer alıyor. Bu iki futbolcunun da piyasa değeri 15 milyon Avro. Listenin dördüncü sırasında Beşiktaş’ın Torino’dan kiraladığı Sırp orta saha Adem Ljajic var. Genç oyuncunun değeri 13 milyon Avro olarak göze çarpıyor. 

Süper Lig’in en değerli futbolcular listesinin ilk dört sırasında yer alan futbolcuların takımlarında kiralık olarak yer alması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Spor Toto Süper Lig’de yer alan piyasa değeri en yüksek 10 futbolcu şöyle:

1- Islam Slimani (Fenebrahçe) - 18 milyon Avro

2- Andre Ayew (Fenerbahçe)-15 milyon Avro

2- Badou Ndiaye (Galatasaray) - 15 milyon Avro

4- Adem Ljajic (Beşiktaş) - 13 milyon Avro

5- Domagoj Vida (Beşiktaş) - 12 milyon Avro

5- Loris Karius (Beşiktaş) - 12 milyon Avro

5- Yusuf Yazıcı (Trabzonspor) - 12 milyon Avro

8- Edin Visca (Medipol Başakşehir) - 10 milyon Avro

8- Henry Onyekuru (Galatasaray) - 10 milyon Avro

10- Maicon (Galatasaray) - 8 milyon Avro

Sıradaki Haber
Süper Lig'e yabancı akını
Yükleniyor lütfen bekleyiniz