Futbol

Terim: İrfan Can, Edin Visca ve Onyekuru'yu istiyoruz

09 Ocak 2021 Cumartesi 21:23 - Son Güncelleme 10 Ocak 2021 Pazar 01:45  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Henry Onyekuru ve Mustafa Muhammed'in transfer edilmesini istediklerini açıkladı.

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup eden Galatasaray'ın deneyimli çalıştırıcısı Terim, maç sonrası transfer çalışmalarıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Terim, Medipol Başakşehir'in yıldızları İrfan Can Kahveci ve Edin Visca ile eski oyuncuları Henry Onyekuru ve Mısır ekibi Zamalek'in forveti Mustafa Muhammed'in transfer edilmesini istediğini kaydetti.

"İrfan Can Kahveci, Onyekuru, Visca, Muhammed..."

Fatih Terim, şunları söyledi:

"Transferde söylenecek şey şudur; bir kere birçok oyuncu adı çıkıyor. Biz listemizi verdik, herkes de aşağı yukarı bunları biliyor. İmkanımız varmış da yapmıyormuşuz gibi bir durum yok. Tam tersi olmayan imkanları zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. Ben yönetimin elinden gelen yapacağına inanıyorum. Evet, İrfan Can Kahveci'yi istiyoruz. Mustafa Muhammed'i istiyoruz, Onyekuru'yu istiyoruz. Değişim zamanı olabiliyorsa bunu zorlayacağız. Biz genelde hamleleri Ocak'ta yapıyoruz bildiğiniz gibi. Biz Temmuz'da Etebo'nun kiralanması dışında bir şey harcamadık. Tabii borçları ve pandeminin etkisini göz önüne aldığımızda her kulübün durumu bu. Biz listemizi yaparken rakamsal olarak bize geri dönüşü olacak yetenekli oyuncuları alıyoruz. Biz başkalarına scoutluk yapmaktan y orulduk. Ben yönetimin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Kimseyi almadan teknik olarak kimseyi vermeyi düşünmüyorum. Ama ben bunu teknik olarak söylüyorum. İsterse Galatasaray Kulübü menfaatler doğrultusunda istediği kararı verebilir ama ben böyle düşünüyorum. 4 maç cezalı olduğum için pek konuşamadık. Belki de hafta içi Galatasaraylıları bilgilendirmek amacıyla beyaz gömlek giyebiliriz. Göksel Başkan'la oturup bu konuyu konuşurlarsa sevinirim. İrfan Can ile birlikte Visca için de aynı zamanda... Ben yönetimin elinden geleni yapacağına inanıyorum.''

Sıradaki Haber
PSG'de hedef Sergio Agüero
Yükleniyor lütfen bekleyiniz