Futbol

Trabzonspor Anıl Başaran'ı KAP'a bildirdi, İşte transferin maliyeti

27 Mayıs 2020 Çarşamba 19:47 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2020 Çarşamba 20:38

Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un 20 yaşındaki golcü oyuncusu Rahmi Anıl Başaran ile anlaşmaya vardığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte Balıkesirspor'a ödenecek bonservis miktarı...

Trabzonspor, yeni sezondaki ilk transferini resmen açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, Rahmi Anıl Başaran ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde sözleşme imzalanması konusunda Balıkesirspor Kulübü ile anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamada, Balıkesirspor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon lira ödeneceği ifade edilerek şunlar kaydedildi:

"Balıkesirspor Kulübüne futbolcunun, Süper Lig veya UEFA müsabakalarında toplam 8 gol atması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere 300 bin lira, Süper Lig veya UEFA müsabakalarının toplam 15 tanesinde maça ilk 11'de başlaması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere 300 bin lira, futbolcunun şirketimizle sözleşmesi devam ederken, üçüncü bir kulübe kesin transferi halinde, Balıkesirspor'a ödenen tüm ücretlerin düşülmesi sonrası kalan tutarın yüzde 10'u ödenecektir."

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Trabzonspor ilk transferini yaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz