Futbol

Trabzonspor'da yeni sezon planlaması

31 Mart 2021 Çarşamba 20:57 - Son Güncelleme 31 Mart 2021 Çarşamba 21:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına başladı. Karadeniz ekibi, öncelikle mevcut kadrodan 7 isimle yollarını ayırmayı planlıyor.

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçen Trabzonspor, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Dış transfer çalışması yapan Karadeniz ekibi, mevcut kadrodan ise 7 isimle yollarını ayırmayı düşünüyor.

Trabzonspor, öncelikle kiralık sözleşmeleri sona erecek Baker ve Afobe ile devam etmeyecek. Satın alma opsiyonlu kiralanan Marlon'un da gelecek sezon planlamasında yer alması beklenmiyor. Ayrıca sözleşmesi sona erecek olan Hosseini ile yeni sözleşme görüşmeleri devam etse de henüz netice alınamadı.Sözleşmesi bitecek olan Kamil Ahmet Çörekçi’nin de kalan haftalardaki performansına göre karar verilecek.

Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonlukta iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer, bir yandan da kaynak arayışında.

Karadeniz ekibinde Uğurcan Çakır için sezon sonu hareketli bir dönem yaşanması bekleniyor. Başarılı eldivenle Avrupa’dan birçok kulüp ilgilenirken, yönetim ekonomik şartlar doğrultusunda bu transfere izin verecek. Ayrıca ara transfer döneminde birçok takımın ilgilendiği Djaniny’ye iyi bir teklif gelmesi durumunda, satışına onay verilecek.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer politikasını belirleyecek olan Karadeniz ekibinin, genç ve potansiyelli oyunculara yönelmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Marcelo, 2 yıl daha Olympique Lyon'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz