Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Tuchel'den Başkan'a dev garanti!

23 Haziran 2014 Pazartesi 10:25

Tuchel: "Şampiyonlar Ligi'nde yer almak benim için heyecan verici''

Galatasaray yeni teknik direktörü Thomas Tuchel'e 2-3 gün içinde imzayı attıracak. İdari Sportif Direktör Erdal Keser tarafından bir proje olarak Ünal Aysal'a sunulan ve Mancini'ye anlatılan tüm şartlar sunulan Tuchel, özellikle Şampiyonlar Ligi için heyecan duyarken 3 yıllık anlaşma yönetim kurulu onayından sonra yürürlüğe girecek.

Almanya'ya 2 sefer yapan Keser, Başkan Ünal Aysal ve yönetim kuruluna raporu yarın verecek. Ardından Aysal, Almanya'ya gidip Tuchel'i dinleyecek, durumu son kez anlatıp beklentilerini anlatacak. Ardında da Başkan Fransa'ya geçip Mevlüt Erdinç işini çözecek.

BAŞKANA İLETİN, ŞARTIM YOK

Peki Tuchel ne düşünüyor? 2011 yılında Mainz'ı çalıştırırken Almanya'da yılın antrenörü seçilen Tuchel, bu sezon sonu takımından ayrılmıştı. 5 sezon görev yaptığı kulübü ile 1 yıllık daha anlaşması bulunan Tuchel, tazminat sorunu çıkartan eski kulübünü de ikna etti. Tuchel, Erdal Keser'e "Şampiyonlar Ligi'nde yer almak benim için heyecan verici. Hiçbir ön şartım ve koşulum yok. Başkana iletin. Bu kadroyla başarı garantisi veririm" dedi.

MEVLÜT ERDİNÇ HEMEN ALINSIN

Kadro analizisine giren Tuchel, yabancılar konusunda didik didik ederken Sneijder ve Muslera konusunda "Kalsın" derken yerli oyuncuları tanımak için harıl harıl kaset izlemeye başladı bile. Tuchel, dondurulan Mevlüt Erdinç konusunda da "Hemen alınmalı" fikrini taşıyor.

AKŞAM

Etiketler: GalatasarayŞampiyonlar LigiThomas TuchelÜnal Aysal