Futbol

Uygun: İyi ve güçlü bir takıma gidiyorum

30 Aralık 2017 Cumartesi 20:05 - Son Güncelleme 31 Aralık 2017 Pazar 00:27

Katar'ın Al-Gharafa takımıyla anlaşmaya varan deneyimli teknik adam Bülent Uygun, yolculuk öncesi TRTSPOR'a konuştu. "İyi bir takıma gidiyorum" diyen Uygun, Türkiye'den 2 transfer yapmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki tur şansını da değerlendiren Uygun, "Bayern Münih ne kadar güçlü olursa olsun orada Kara Kartal var" ifadelerini kullandı.

Al-Gharafa takımının iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen ligde istenilen konumda bulunmadığını kaydeden Uygun, hedeflerinin Asya Kupası'na katılmak olduğunu kaydetti. Uygun, "Gidip takımı izledim. Prensip olarak çok önceden anlaşmıştık şimdi ise imza atmaya gidiyorum" dedi.

İyi ve güçlü bir takıma gittiğini ifade eden Uygun, "Ama onlar da kaos yaşıyorlar. Buna karşın Allah'ın izniyle onların hayal ettikleri ilk 5 ayda takımı yukarılara çıkarmak sonraki sezonla ilgili olarak da mazide gerçekleştirdikleri başarıları tekrarlamak için emin adımlarla yollumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

"Türkiye'den de 2 transfer yapmak istiyoruz"

Az sayıda da olsa transfer yapacaklarını kaydeden Uygun, "Düşündüğümüz bazı futbolcu kardeşlerimiz var. Öncelikle başkanımızla oturup konuşacağız. Eğer onlar da uygun görürse Türkiye'den de 2 transfer yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bülent Uygun, Süper Lig'deki büyük çekişmeye dikkat çekerek, "Gerçekten de mükemmel bir durum var" dedi.

"Beşiktaş'ın burada da turu geçeceğine inanıyorum"

Uygun, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısına da vurgu yaptı ve siyah-beyazlı ekibin Bayern Münih'i eleyeceğine inandığını ifade etti. Bülent Uygun, şunları söyledi:

"Beşiktaş'ın başarısının tesadüf olmadığını görüyoruz. Fikret Orman ile Şenol Güneş'in iyi bir ikili oluşturmuş olması arkada muhteşem bir taraftar ve doğru transferler ve takım mühendisliği ile başarı kademe kademe geldi. Şampiyonlar Ligi daha önemli. Bayern Münih ne kadar güçlü olursa olsun orada Kara Kartal var. Oradaki bu futbolcu kadrosunun bunu başarabilecek kapasitesi fazlasıyla var. Yenip, final oynayabilirler ki final oynamak için Bayern Münih'i yenmek lazım. Ben oradaki maçı ya 0-0 ya da 1-0 olarak görüyorum. Beşiktaş'ın burada da turu geçeceğine inanıyorum."

Sıradaki Haber
İşte Zidane'nın radarındaki yıldız
Yükleniyor lütfen bekleyiniz