Futbol

Vida'nın fiyatı belli oldu

19 Temmuz 2018 Perşembe 12:02 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2018 Perşembe 12:07

Transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transferdeki yol haritasını Vida'nın satışına göre belirleyecek.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında teknik direktör Şenol Güneş'ten Vida'nın satışı konusunda görüş aldı.

Tecrübeli teknik adam da bu ayrılığa onay verdi. Orman, daha sonra Hırvat stoperle bir telefon görüşmesi yaparak ayrılmak isteyip istemediğini sordu. Oyuncudan "Kulüp menfaatlerine uygunsa ayrılabilirim" cevabını alan Fikret Orman, kulübe resmi kanallardan gelecek teklifleri beklemeye başladı. 

İngiltere'den Liverpool, Everton, Leichester, West Ham United ve İspanya’dan Sevilla ile Atletico Madrid'in ilgi gösterdiği yıldız savunmacı için yönetimin bonuslar hariç 25 milyon Avro'dan aşağı inilmeyeceği öğrenildi. 

Vida'nın gönderilmesi halinde kasaya girecek parayı öncelikli olarak stoper ve 10 numara pozisyonlarına harcayacak olan siyah-beyazlıların, birisi ilk 11'de, diğeri rotasyonda kullanılacak 2 stoper için arayışlara başladığı ifade edildi.

Ayrıca forvet transferinde Negredo'nun ayrılmasına göre hamle yapacak Beşiktaş, Vida'nın satışından elde edilecek tutara göre sağ bek ve defansif orta saha transferi için de uygun zemin arayacak. 

Sıradaki Haber
Çaykur Rizespor'da 2 ayrılık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz